Link: Citroen C Zero
A u HRV budemo dobili kako moji klinci kažu "prosti prst"MalaZelena je napisao/la:
Link: Citroen C Zero
100 % ELEKTRIČNO VOZILO
Na francuskom tržištu ta su dva modela dio skupine vozila koja ostvaruju pravo na vladin bonus od 5.000 €.
HEP može struju prodati bilo gdje u okruženju. Još uvijek smo energetski ovisni i ja svojim postupkom samo smanjujem odljev sredstava van zemlje. Zašto bi mene kažnjavao? Zato što može? Onda treba krenuti sa građanskim neposluhom. Većina brojila se može vrtiti kontra ili se može malo kemijati prije vure, a HEP-ovac mi neće ući u posjed samo tako. Kad i uđe u pratnji policije SA NALOGOM, odradit će daljinski upravljana ZAZIDANA sklopka pa nek si mjeri ispred, iza pored i iznad vure koliko god želi. Može i čupat glavni vod što se mene tiče. Neće ništa naći.debeli je napisao/la:Zato jer je to o čemu ti govoriš nešto to bi se trebalo nalaziti u strategiji razvoja gospodarstva i možda profunkcionirati u budučnosti, a možda i ne uspije... a Šukeru pare trebaju sad odma i to puno para.
I tako ako se ti odvojiš od elektre i radiš sam sebi svoju struju, onda plati porez na nekorištenje HEP-ove struje.
Meni to izgleda jako logično.
A Šuki ionako ima cilj ostati na vlasti još par godine, a dugove prebaciti konkurentskoj stranci,tako da joj ostavi čim više problema i što nezadovoljnije glasaće, pa da oni opet čim prije dođu na vlast.
Nije da mi je to simpatično, samo mi je njihov način razmišljanja inteligentan, jesu razbojnici i trebali bi na robiju, ali glupi nisu i to na štetu svih nas, a na korist svoju.
Ali mi smo preglupi kaj trošimo vreme i energiju na forumima, umjesto da smo se organizirali i predložili našeg kanidata za predsednika.
Klin se samo klinom izbija.
Misliš na detektore metala, polja, mosne mjerne tehnike, oštećenja glavnog voda itd. Sve se to može zeznuti. No da ne širimo tu priču jer još uvijek ne kradem struju niti apeliram da se to čini. Postavljena je hipotetska situacija krajnjeg bezobrazluka države. Još nisu došli do toga ali su blizu. Kad je čovjeku sa dovoljno tehničkog znanja dijete gladno onda nastupaju takve situacije. Znam jednoga koji je za vrijeme jake krize jednostavno zabio pleh šaraf u glavni vod. Trebalo mu je doslovno par sekundi da se odspoji, a oštćenje jebilo minimalno i na skrovitom mjestu sa zadnje strane kabela. Pola dana su mu se vrzmali po tavanu i ništa nisu našli. Prije mjesec dana su mi zamjenili vuru i opet je došla prastara sa običnim olovnim plombama. CNC glodalicu imam. Što želiš da piše na kliještima? Dolje HEP? Kabel kradljivac može biti namješten za brzu demontažu. Sve skupa traje par sekundi zajedno sa stiskanjem plombe. Dotle neko od ukućana polako čita nalog i zavlači. Ma, ima milion načina ali kao što rekoh zasada ne apeliram da se to čini. Građanski neposluh je moćno oružje koje se koristi u ekstremnim situacijama i koliko je to moguće sa odgovornošću. Kako u praksi to nikad nije slučaj za takve postupke je uvijek kriva vlada jer je dovela svoje građane u situaciju da to čine usprkos sankcijama koje nisu male. Ja se čak zalažem da se spriječi krađa jer to na ni način svi mi plaćamo. Onom pozaniku sam čak u više navrata posudio novac i poslao ga na par ragovora za posao kako ne bi krao struju.discover je napisao/la:u ovo se nebi kladio!Brada je napisao/la: Kad i uđe u pratnji policije SA NALOGOM, odradit će daljinski upravljana ZAZIDANA sklopka pa nek si mjeri ispred, iza pored i iznad vure koliko god želi. Može i čupat glavni vod što se mene tiče. Neće ništa naći.
ak imas pravu tehniku...
kuzim sta pricas,Brada je napisao/la: Građanski neposluh je moćno oružje koje se koristi u ekstremnim situacijama i koliko je to moguće sa odgovornošću. Kako u praksi to nikad nije slučaj za takve postupke je uvijek kriva vlada jer je dovela svoje građane u situaciju da to čine usprkos sankcijama koje nisu male.
...
No ako HEP npr udari porez zato što se ne koriste njihove usluge onda nam nema druge nego oteti lopovu nazad ono što je naše. Prvo na izborima, a onda i drastičnijim metodama. Nema tu mudrovanja.